KONYA / BEYŞEHİR - Eşrefoğlu Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz öğrencileri, öğretmenleri ve değerli velilerimizin katılımıyla çoşkuyla kutlanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü proğramı okulumuzda şiir, yazı, gösterilerle kutlandı. Öğrencilere Çanakkale Zaferi ile ilgili görseller izletildi. Sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu Yılında Beyşehir Şehitliği ziyaret edildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının 103. Yıl Dönümü Okulumuz Öğrencileri Tarafından Hazırlanarak Kutlandı.Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Mrt

Okulumuzda 6/B Sınıfından Buğlem EKER Okulumuzu Temsil Etmiştir. Öğrencilerimize Teşekkür Eder ve Başarılarının Devamını Dileriz.

Mrt

Okulumuzda 1-7 Mart Deprem Tatbikatını İlk Sirende Çök Kapan ve İkinci Sirende Tahliye Edilerek Başarılı Bir Şekilde Gerçekleşmiştir.

Ock

İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen uzmanlar tarafından "Teknoloji Bağımlılığı" hakkında öğrencilerimize bilgi verildi.

Ock

Okulumuz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" DEDE KORKUT HİKAYELERİ yapılan etkinlikler.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri İle İlgili Yarışma Düzenlenmiştir.

Okulumuz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" yapılan etkinlikler.

Kas

Bu Özel Günde Öğretmenlerimiz Akşam Yemeğinde Buluştular.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğeretim Yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Okulumuz Öğrencileri Tarafından Yazı ve Şiirler Okundu. Müzikli Gösteriler ve Tiyatro Gösterisi Gerçekleştirildi. Ağaç Dikme Etkinliği yapıldı.

Kas

Ölümünün 85. Yıldönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Okulumuzda Düzenlediğimiz Proğramla Saygı ve Minnetle Andık.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YÜZYILI, OKULUMUZUN ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN BİR ÇOK GÖSTERİ VE ETKİNLİKLERLE  ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılarak öğrencilerimiz başarılı bir şekikde binayı boşaltarak toplanma alanına güvenli bir şekilde toplanmaları sağlandı.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri öğle yemeğinde buluşarak etkinlik yapmışlardır.